KOPENSKI
TRANSPORT

Vaš tovor bo z nami hitreje na cilju! Za prevoz vašega blaga poiščemo optimalno pot z najprimernejšimi sredstvi. Nudimo vse vrste kopenskih transportov, prilagojenih na vaše zahteve in pogoje.

Zagotavljamo vam prilagojeno obveščanje, možnost sledenja ter strokoven nadzor nad časovno omejenimi transporti.

Z lastnimi sredstvi in preko preverjenih in zanesljivih partnerjev, vam ponujamo strokovno usmerjeno storitev, s katero bo vaše blago prepeljano v dogovorjenem roku in na profesionalen način. Z nami bo vaše blago varno in lahko ste brez skrbi ter se tako posvetite vaši primarni dejavnosti. Transport preprosto prepustite nam.

Pridobi ponudbo!

Pulman

FTL in LTL prevozi 

Kopenski transport polnega in delnega tovora

Pulman

Zbirniški prevozi 

Prevozi preko lastnega in partnerskega omrežja po celotni Evropi

Pulman

Distribucija 

Prevozi blaga z različnimi tovornimi vozili po celi Sloveniji

Pulman

Paketna logistika 

Preko lastnega in partnerskega omrežja po celotni Evropi

Pulman

Izredni prevozi 

Pulman

LADIJSKI
TRANSPORT

Pulman

LETALSKI
PREVOZ

Z lastnimi sredstvi in preko preverjenih in zanesljivih partnerjev vam nudimo strokovno usmerjeno storitev, s katero bo vaše blago prepeljano v dogovorjenem roku in na profesionalen način. Z nami bo vaše blago varno in lahko ste brez skrbi ter se tako posvetite vaši primarni dejavnosti. Transport preprosto prepustite nam.

Pulman

Skladiščenje
in pretovor

Nudimo vam možnost kratkoročnega ali dolgoročnega skladiščenja, rešitve pretovora ter ostale storitve vezane na skladiščenje in skladiščne zahteve.

Sejmi in
dogodki

Vam prilagojena storitev sejemske logistike ali prevozov na in iz dogodkov. V vašem imenu se dogovorimo z uradno sejemsko logistiko tako doma kot v tujimi. Vaša skrb je naša obveza in s pomočjo naše sejemske storitve lahko svoj dragoceni čas posvetite primarni dejavnosti, mi pa bomo poskrbeli za transport in logistiko.

Pulman
Pulman

Naši izkušeni strokovnjaki vam svetujejo glede prevoznih/prodajnih pogodb, zahtev, certifikatov in potrebnih dokumentov. V vašem imenu lahko optimiziramo vaše logistične potrebe, bodisi preko razpisov, bodisi preko mednarodne mreže.

Svetovanje

Kontaktirajte nas

Pulman, logistični servis d.o.o.,
Tehnološki park 18, 1125 Ljubljana
Identifikacijska št. SI59344440
Matična št. 8395071000
+386 65 550 970
info@pulman.si

Vaša ponudba je le klik stran

Z veseljem se bomo odzvali na vaše sporočilo ali klic.

© 2019 - Pulman, logistični servis d.o.o., Tehnološki park 18, SI-1125 Ljubljana, M: +386 65 550 970